Sizin Reklam Burada

UGC Mersin şubesi etkinlik düzenledi

UGC Mersin şubesi etkinlik düzenlediUluslararası Gazeteciler Cemiyeti (UGC) Mersin Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte Gazeteci-Yazar Oral Çalışlar’ı ağırladı.

UGC Mersin Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası MTSO Konferans Salonunda Cumartesi günü “Türkiye’de Gazeteciliğin Dünü ve Bugünü” temalı Gazeteci-Yazar Oral Çalışlar ile bir söyleşi ve imza günü düzenledi.
Moderatörlüğünü Mersin’in eski baro başkanlarından UGC Yönetim Kurulu Üyesi Av. Bilgin Yeşilboğaz, UGC Mersin Şubesi Kurucu Başkanı G. Hakan Koçman katılımcı olarak görev aldı. Etkinliğin sunuculuğunu UGC Yönetim Kurulu Üyesi Melike Irmak Bolcal yaptı.
Etkinliğe; Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer adına Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, Çukurova SİFED Başkanı Hüseyin Kış, MESİAD Başkanlar Kurulu Üyesi İş İnsanı Mustafa Güler, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Vahap Şehitoğlu, eski Mersin barosu başkanlarından Hulki Özel, Mersin İstişare Kulübü ve Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği Başkanı Ferudun Gündüz, UGC Mersin Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

UGC Mersin Şube Başkanı Hakan Koçman tarafından programa davet edilen Posta Gazetesi Yazarı- Gazeteci Oral Çalışlar, “Türkiye’de Gazeteciliğin Dünü ve Bugünü” hakkında açıklamalarda bulundu.

İlgiyle izlenen programda Gazeteci –Yazar Oral Çalışlar, davetlilerin sorularını da yanıtladı.

UGC Mersin Şube Başkanı Gültekin Hakan Koçman, Gazeteci-Yazar Oral Çalışlar’a başarı ve teşekkür plaketi takdim etti.

Topluca yenilen yemeğin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

UGC Mersin Şube Başkanı Gültekin Hakan Koçman” etkinliğimize katkıda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Derya Group ve Nokta Eğitim Kurumları ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ederiz.” Açıklamasında bulundu.

Добавить комментарий

Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
yenilə, əgər kod görünmürsə

Xəbər lenti


Son xəbərlər